« Hervatting werkzaamheden

Gepubliceerd op 17-08-2023

Nu de bouwvak er weer op zit, de terrassen worden ingeruild voor schaftketen en de zwembaden worden vervangen door bouwputten.
Zijn wij weer volledig opgeladen om de lopende projecten te hervatten, de aflopende projecten op te leveren en onszelf voor te bereiden op nieuwe projecten.

Zo hebben wij kort voor de bouwvak 2 nieuwe opdrachten weten binnen te halen.

TU/e laagbouw (82 studentenwoningen)
Het succesvol afronden van de funderingswerkzaamheden ten behoeve van de twee woontorens (653 studentenwoningen), heeft er mede voor gezorgd dat H&B de opdracht heeft ontvangen voor het compleet realiseren van de daartussen gelegen laagbouw (82 studentenwoningen). Deze laagbouw vormt het sociale hart met onder meer een kringloopwinkel, een creatieve ruimte en in overleg met studenten nader in te vullen ruimtes.

Impressie TU/e Laagbouw

Nieuwbouw zwembad De Tongelreep

Wie kent het iconische zwembad in Eindhoven nou niet? Na een lang aanbestedingstraject dat 6 á 7 jaar heeft geduurd is er dan eindelijk groen licht gegeven voor de bouw van De nieuwe Tongelreep.
Op 15 juni is er gestart met bouwen, in de maanden ervoor is het sloopwerk volledig gereed gemaakt en zijn de eerste heipalen geplaatst. 

H&B heeft ondertussen al de eerste leidingen gelegd.

Impressie De Tongelreep

Is jou interesse gewekt en wil jij hier nou een steentje aan bijdragen?
Kom eens langs bij ons op de zaak voor een gesprek, de koffie staat klaar.

TUe-laagbouw-1692267687.jpg
Tongelreep-1692267937.jpg