Sanitair

Water:
De aanleg, het aanpassen of het uitbreiden van waterleidingen is specialistisch werk en dient mede door het gevaar van bacteriën als legionella met de grootste zorg te worden uitgevoerd.
Wij houden bij de aanleg van nieuwe waterleiding en/of sanitair rekening met diverse factoren: het kiezen van het juiste soort leidingmateriaal, de diameter van de leiding, de afstand tussen het aantal tappunten en natuurlijk het voorkomen van legionella.

Gas:
Wij verzorgen zowel voor particulier als bedrijf de complete gasinstallatie vanaf de meter tot aan het kooktoestel, warmwatervoorziening of centrale verwarming. Zowel voor nieuwbouwprojecten als in bestaande bouw.
In Nederland wordt gas voor allerlei toepassingen gebruikt. Bij gas speelt veiligheid een cruciale rol want gas blijft gevaarlijk. Een goed aangelegde en gemonteerde gasinstallatie geeft u zekerheid.

Afvoeren:
Wij verzorgen de aanleg van vuilwater- en hemelwaterafvoeren.
Vuilwater; datgene wat wij lozen via badkamer, toilet, keuken en wasgelegenheden.
Hemelwater; datgene dat letterlijk uit de hemel valt, regenwater.

Riolering kan worden uitgevoerd in verschillende materialen, zo zijn er vele kunststoffen waarvan PVC en PE de bekendste zijn.
Niet alleen de juiste diameter van de afvoeren is belangrijk bij de installatie, ook de lengte van de stijgleiding is van grootbelang.

Bij hemelwaterafvoeren maken we gebruik van traditionele systemen of van zogenaamde volvullingsystemen.
Deze volvullingsystemen worden vaak toegepast bij grotere gebouwen, dit geeft als voordeel geen hemelwaterafvoeren meer aan de gevels en kleinere diameter.